طبق آخرین آمار منتشر شده از شاخص نوآورترین اقتصادهای جهان توسط بلومبرگ، آلمان توانست بعد از ۶ سال کره جنوبی را از سطر جدول رتبه‌بندی به پایین بکشد و در رتبه‌بندی نوآورترین اقتصاد دنیا، رتبه‌ی اول را کسب کرد.

تحقیقات در خصوص سرطان، جایگزین‌های گوشتی و فناوری‌های خانگی هوشمند، از مهم‌ترین پیشرفت‌های امروزه بشر به حساب می‌آید. در گزارشی که بولومبرگ منتشر کرده است، در مجموع ۶۰ کشور دنیا از منظر این عوامل رتبه‌بندی شده‌اند.

کشور آلمان به کمک موفقیت در بخش‌های ثبت اختراع، تراکم شرکت‌های فناوری پیشرفته و تولید ارزش افزوده، موفق به کسب رتبه اول شده است. کره جنوبی، اما به دلیل افت بازدهی، به جایگاه دوم این فهرست سقوط کرده است.

بدلیل اینکه در سال 2019 مشکلات فراوانی نظیر کشمکش‌های تجاری، بحران پیش آمده در صنعت خودروسازی و برگزیت، گریبانگیر اقتصاد آلمان شده بود، نتیجه‌ی این گزارش تا حدی برای اقتصاددان‌ها غافلگیرکننده بوده است.

لازم به ذکر است که به دنبال این دو کشور، سنگاپور، با سه جایگاه صعود، در رتبه سوم مبتکرترین اقتصادهای جهان قرار گرفت. همچنین آمریکا با افول یک رتبه نسبت به سال قبل، جایگاه نهم را کسب کرده است.

در این گزارش، شاخص‌هایی مانند میزان صرف هزینه کشورها برای تحقیق و توسعه، تعداد اختراع‌های داخلی ثبت شده و تعداد شرکت‌های با فناوری‌های پیشرفته، برای سنجش اقتصاد کشورها در نظر گرفته شده است.

دو کشور سنگاپور و دانمارک موفق شدند هر کدام سه رتبه، نسبت به سال گذشته، صعود در جایگاه را کسب کنند و از این حیث جزء کشورهایی که بیشترین میزان پیشرفت را در لیست سال جاری داشته‌اند، به حساب می‌آیند.

در جدول ارائه شده، به ترتیب نوآورترین اقتصادهای جهان را مشاهده می‌کنید؛

رتبه کشور
1 آلمان
2 کره جنوبی
3 سنگاپور
4 سوئیس
5 سوئد
6 اسرائیل
7 فنلاند
8 دانمارک
9 ایالات متحده امریکا
10 فرانسه