علی رضایی،عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در جلسه اعلام کرد: با اینکه اقتصاد کشور با حضور بانک‌های بزرگ و قدرتمند پیشرفت بهتری خواهد داشت و در ساختار بانک‌ها اصلاحاتی صورت می‌گیرد اما ادغام بانک‌های کوچک با هزینه‌هایی همراه خواهد بود. برای نمونه می‌توان به ادغام بانک‌های نیروهای مسلح که بانک‌های انصار، حکمت، مهراقتصاد، قوامین و موسسه اعتباری کوثر در بانک سپه بود اشاره کرد که با اینکه در نظام بانکداری اصلاحاتی رخ داد اما همین اصلاحات در بردارنده هزینه ها و مشکلاتی خواهد بود.

رضایی ادامه داد: بانک‌های بزرگ و قدرتمند نسبت به بانک‌های کوچک تاثیر بهتری در اقتصاد دارند به این علت بجای اینکه تسهیلات در بانک‌های کوچک و مختلف پراکنده باشد با متمرکز بودن در یک بانک بزرگ، امکان تزریق به اقتصاد کشور راحت‌تر صورت می‌گیرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: همچنین بانک‌های کوچک به علت سرمایه اندکی که دارند نمی‌توانند آنچنان تاثیری  در بازار سرمایه یا بازار طلا و ارز داشته باشند این درحالی که بانک‌های بزرگ و قدرتمند قادر به اثرگذاری در همه بازارها همچون بازار سرمایه به عنوان یک بازیگر درجه یک خواهند بود.

 رضایی همچنین با اشاره به تحولات سیستم بانکداری گفت: ادغام بانک‌ها نتها بی‌تاثیر در چرخه اقتصادی نیست بلکه کمک شایانی هم به ساماندهی نظام بانکداری می‌کند و از گسترش بی‌رویه جلوگیری می‌کند. هرچند که مشکلاتی را به همراه دارد اما آینده خوبی برای اقتصاد کشور ایجاد می‌گردد.

معرفی انواع تسهیلات بانک ها در سیستم بانکی کشور، مرات مگ ارائه دهنده جدیدترین اطلاعیه ها و تحولات مربوط به قوانین اخذ تسهیلات بانکی