طبق گزارش خبرگزاری رسمی دولت چین، شینهوا، صندوق بین‌المللی پول با اصلاح پیش‌بینی خود در سال 2020، اقتصاد آسیا را با کاهش رتبه بیشتری پیش‌بینی کرد. در طی یک جلسه مدیرعامل صندوق بین‌المللی پول، اوستری اعلام کرد: صندوق بین‌المللی پول در آخرین پیش‌بینی خود اظهار کرد که سه ماهه سوم نشان‌دهنده آغاز بهبود است. با توجه به این گزارش اثربخشی و مقیاس پاسخ سیاسی، وابستگی به تقاضای خارجی بسته به میزان ابتلا به کووید-19 و اقدامات در جهت مهار آن در هر کشور متفاوت می‌باشد.

براساس این پیش‌بینی، در سال 2020 میلادی اقتصاد کشورهایی از جمله ژاپن 5.3 درصد، استرالیا 4.2 درصد و کره جنوبی 1.9 درصد کاهش را تجربه خواهند کرد که در این میان نیوزیلند با کوچکی 6.1 درصد روبه‌رو خواهد شد. همچنین در سه ماهه دوم کشورهند با کوچکی شدیدی در اقتصاد مواجه شد که طبق پیش بینی صندوق بین‌الملی پول در سه ماهه سوم اقتصاد هند روند رشدی را پیش می‌گیرد.

چین به عنوان اولین کشوری که از اپیدمی کووید-19 آسیب دیده توانست خیلی زود بر این بیماری غلبه کرده و به همین سبب زودتر در مقایسه با کشورهای دیگر مجدداٌ بازگشایی می‌شود واین نتیجه تعطیلی که در سه ماهه اول در این کشور رخ داد. اوستری در مصاحبه با خبرنگاران گفت: ما شاهد رشد کشور چین در دو دوره سه ماهه دوم و سه ماهه سوم می‌باشیم.

این درحالی است که با کاهش سرمایه‌گذاری خصوصی و همچنین مشارکت نیروی کار، در این دهه 5 درصد تولید بالقوه می‌تواند کمتر شود و نیزسرمایه گذاران نباید از بحران بهداشتی غافل شوند. در گام اول سیاست‌های بهداشتی باید به صورت قوی حفظ شود تا کنترل بیماری هرچه زودتر میسر شود.

مدیرعامل صندوق بین‌المللی پول نیز ادامه داد: نباید در وصول حمایت‌های مالی و پولی تعجیل کرد ضمن اینکه کشورها به زنان و جوانان به سبب آسیب‌‌پذیر بودن باید حمایت‌های ویژه‌تری ارائه دهند. همچنین بخش‌هایی اقتصادی که در میان‌مدت میتوانند رشد چشمگیری داشته باشند را باید در تغییر ساختار و تخصیص منابع برای این بخش‌ها تعجیل کرد.

در پایان اوستری پیش‌بینی کرد که در سال 2020 ، اقتصاد جهانی 4.4 درصد کوچک شود و گذر از این بحران، راهی بسیار نامطمئن و طولانی خواهد بود.

معرفی انواع تسهیلات بانک ها در سیستم بانکی کشور، مرات مگ ارائه دهنده جدیدترین اطلاعیه ها و تحولات مربوط به قوانین اخذ تسهیلات بانکی