محمد جواد هادی، معاون تسهیل تجاری و توسعه کاربردهای مرکز توسعه تجارت الکترونیک در بیانیه‌ای از بانک مرکزی برای زحمات راه‌اندازی شبکه پرداخت بانکی از طریق تلفن همراه، قدردانی کرده و گفت: باتوجه به اینکه تغییرات کسب‌وکار در حوزه تجارت الکترونیک بسیار پرسرعت بوده شبکه پرداخت کشورهم باید همپا با توسعه و این تغییرات به روز بوده و در جهت پاسخگویی نیازها باشد. لازم به ذکر است که بانک مرکزی با معرفی این شبکه پرداخت بانکی، همین چابکی و همراهی را نمایش داده است.

هادی تاکید کرد: تنوع خدمات و محصولات در حوزه پرداخت دارای مزایایی برای کسب‌وکارها و ناظر شبکه پرداخت می‎باشد. که از یک سو کسب‌وکارها دامنه انتخاب بیشتری داشته و از سوی دیگر مقام ناظر شبکه پرداخت قادر به مدیریت و نظارت ساده‌تری خواهد بود. بنابراین کسب‌وکارهایی که ابزارهای قبلی پاسخگوی نیاز آنها نبوده الان به خوبی از این ابزارها بهره‌مند می‌شوند. همچنین درصورتی که امنیت، سهولت، سازوکارها و…. نیازمند کنترل یا محدودیتی باشند مقام ناظر پولی کشور وارد عمل می‌شود.

معاون تسهیل تجاری و توسعه کاربردهای مرکز توسعه تجارت الکترونیک ادامه داد: با توجه به گزارش تجارت الکترونیک مربوط به شش ماهه اول سال جاری، ضریب نفوذ موبایل نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 20 درصد افزایش یافته و به 65 درصد رسیده است. که این زیرساخت سبب استفاده از ابزارهای احراز هویت و نیز پرداخت بدون کارت بانکی مبتنی بر استفاده از تلفن همراه را فراهم کرده است که این موضوع در شرایط فعلی تحولی چشمگیر می‌باشد. مردم با در دست داشتن تلفن همراه هوشمند می‌توانند بدون کارت بانکی پرداخت‌های خود را در مترو، خرید روزانه، اتوبوس و …. انجام دهند.

هادی ادامه داد: بانک مرکزی باسرویس پرداخت از طریق تلفن همراه هوشمند سبب کاهش مشکلات و خطراتی از جمله کاهش انتقالات کارت بانکی، کاهش مشکلات امنیتی کارت و نیز جلوگیری از شیوع کرونا به واسطه کارت بانکی شده است. در صورت فرهنگ‌سازی درست بین مصرف‌کنندگان می‌توان اثرات مثبت آن را در وضع کنونی نظاره‌گر بود.

معرفی انواع تسهیلات بانک ها در سیستم بانکی کشور، مرات مگ ارائه دهنده جدیدترین اطلاعیه ها و تحولات مربوط به قوانین اخذ تسهیلات بانکی