دکتر مرتضی اکبری، مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران گفت: باوجود شرایط دشوار اقتصادی در دو سال اخیر، منابع بانک طی سال‌های ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ به ترتیب به میزان ۸۲ و ۵۵ درصد رشد داشته است. مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهرایران افزود: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در دوره ۱۱ ساله، موفق به جذب شش میلیون و ۷۳۶ هزار سپرده‌گذار شده که سهم آن در دو سال اخیر دو میلیون و ۱۶۲ هزار نفر، معادل ۳۲ درصد است.

دکتر اکبری با تاکید بر اینکه در مدت ۱۰ سال فعالیت بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به بیش از چهار میلیون و ۴۷۴ هزار نفر تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت شده است، خاطرنشان کرد: حدود یک میلیون و ۹۸۲ هزار فقره از این تسهیلات یعنی معادل ۴۴ درصد از کل تسهیلات اعطایی ۱۱ ساله در دو سال اخیر پرداخت شده است و بالغ ‌بر یک میلیون و ۲۳۰ هزار فقره آن مربوط به سال ۱۳۹۷ است.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با تاکید بر تغییر رویکرد اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه از حوزه معیشت به حوزه‌های اشتغال و کارآفرینی و حمایت از کالا و خدمات ایران، اظهار کرد: در سال گذشته، بانک برنامه‌ریزی منسجمی را برای تغییر رویکرد اعطای تسهیلات از حوزه معیشت به حوزه‌های اشتغال و کارآفرینی و حمایت از کالا و خدمات ایرانی انجام داده است. اکبری ادامه داد: این اقدامات مورد توجه نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد امام خمینی(ره)، بنیاد برکت، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، سازمان بهزیستی و… از یک‌سو و همچنین مراکز تولیدی، صنایع خدماتی و بیمه از سوی دیگر قرار گرفته است.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با تاکید براینکه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در حوزه اشتغال، کارآفرینی و کارگشایی با چند نهاد همکاری داشته است، افزود: همکاری با بنیاد برکت برای اشتغال روستاییان در ۱۰ استان محروم کشور با پیش‌بینی ایجاد ۲۰ هزار شغل، همکاری با کمیته امداد امام خمینی(ره) برای اشتغال و کارگشایی برای بیش از ۱۱۶ هزار و ۳۶۱ نفر از مددجویان تحت‌پوشش این نهاد از جمله تسهیلات اعطایی بانک در این حوزه است.

دکتر اکبری ادامه داد: همکاری با معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست‌جمهوری در راستای پرداخت تسهیلات اشتغال و کارگشایی به 33000 زن سرپرست خانوار و همکاری با سازمان بهزیستی کشور برای اشتغال حدود 10000 نفر از مددجویان تحت پوشش این نهاد نیز از دیگر اقدامات بانک در این حوزه بوده است.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با تاکید براینکه در زمینه حمایت از کالا و خدمات ایرانی نیز اقداماتی صورت گرفته است، تصریح کرد: انعقاد تفاهم‌نامه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه با شرکت‌های تولید‌کننده فرش دستباف ایرانی، شرکت نیرو محرکه و شرکت ملی پست، مرکز گسترش فناوری اطلاعات ایران(مگفا) و مراکز تولیدی مستقر در استان‌های غیر از پایتخت، فعالیت‌های بانک در حوزه حمایت از کالای ایرانی را شامل می شود.

دکتر اکبری با تاکید براینکه بانک در سال‌های اخیر، سیاست انطباق سبد محصولات خود با سلیقه مشتریان را دنبال کرده است، ادامه داد: مهم‌ترین طرح‌های تسهیلاتی بانک شامل اندوخته خانواده مهر ایران، اندوخته بانوان مهر ایران، مهر آتیه‌نوین، ۲‌دریک و همیاران مهر است که با هدف پاسخگویی به نیازهای اقشار مختلف مردم اجرا شده است.

براساس این گزارش، افزایش ۵۵ درصدی منابع قرض‌الحسنه بانک، افزایش ۶۴ درصدی تسهیلات اعطایی نسبت به مدت مشابه، پرداخت بیش از یک میلیون و ۲۳۰ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه و افزایش تعداد مشتریان به بیش از ۶ میلیون و ۵۳۰ هزار نفر از دستاوردهای سال ۱۳۹۷ بانک قرض‌الحسنه مهر ایران اعلام شده است.