ثبت رکود 24 درصدی در اقتصاد هند

خبرگزاری رویترز در طی خبری اعلام کرد که در اواخر ماه مارس با شیوع ویروس کووید-19، سرمایهگذاران بخش خصوصی، مصرفکنندگان و صادرکنندگان در طی قرنطینهها ضربههایی را به بخشهای خود متحمل شدند.
با توجه به پیشبینی که در سه ماهه منتهی به ژوئن، توسط تحلیلگران خبرگزاری روزیترز صورت گرفت افت تولید ناخالص داخلی از 18.3 درصد پیشبینی، بدتر بوده که این رقم در مقایسه با سه ماهه قبل از آن با رشدی 3.1 درصدی و نیز در سه ماهه دوم سال 2019 که رشدی 5.2 دارد کمتر بود.
با شروع سال مالی از آوریل ماه شماری از اقتصاددانان خصوصی بیان کردند که اقتصاد هند رکودی 10 درصدی را تجربه کرده که از زمان استقلال این کشور از استعمارگران بریتانیایی میتوان گفت بدترین عملکرد را از خود نشان داده و باعث فقر میلیونها نفر شده است.
نخستوزیر هند، نارندا مودی از بسته محرک 266 میلیاردی دلای خبر داد که این بستهها از تسهیلات بانکی با ضمانت دولتی و مواد غذایی رایگان که در اختیار فقرا قرار میگیرد تشکیل شده است ولی این بستهها تولیدات کارخانهای و تقاضای مصرفکنندگان را پوشش نمیدهد.
اقتصاددانی با نام سوجان هاجرا که در بمبئی مستقر است میگوید این رکود برای هند که نیمی از سه ماهه دوم سال خود را در قرنطینه به سر میبرد امری واضح و قابل پیشبینی است.
همچنین وی ادامه داد که با توجه به افت تولید ناخالص داخلی، نرخ بهره در ماه اکتبر با شدت بیشتری کاهش مییابد و این درصورتی است که با توجه به آمارهای بدست آمده در سه ماهه منتهی به ژوئن، همین حالا هم بخش کارخانهای هند با کاهش 39.3 در بخش خروجی تولیدات خود، وارد رکود شده است.
از میان تمای کشورهای جهان، ویروس کرونا در هند با سرعت بیشتری پیشروی داشته که نتیجه این پیشروی جانباختن 64 هزار و 400 نفر در این کشور است.
شایان ذکر است بخش کشاورزی در همین برهه به رشدی 3.4 درصدی رسیده و این درحالی است که بخش کشاورزی 15 درصد اقتصاد هند را شامل میشود و اقتصاد روستایی شاید امیدی برای این کشور باشد تا کارگران مهاجری که به روستای خود باز میگردند را تحت حمایت خود قرار دهد.
معرفی انواع تسهیلات بانک ها در سیستم بانکی کشور، مرات مگ ارائه دهنده جدیدترین اطلاعیه ها و تحولات مربوط به قوانین اخذ تسهیلات بانکی