به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، در معاملات روز گذشته در بازار گواهی‌ سپرده مبتنی بر طلا یک میلیون و 327 هزار گواهی شمش طلا معادل 133 کیلوگرم شمش به ارزش 1.6 همت و 4 هزار و 57 گواهی سکه طلا به ارزش 410 میلیارد تومان فروخته شد و ارزش کل معاملات گواهی سپرده مبتنی بر طلا به 2 همت رسید.

دیروز در بازار قراردادهای اختیار معامله مبتنی بر طلا نیز 389 هزار و 10 قرارداد به ارزش 23 میلیارد تومان دادوستد شد. در بازار قراردادهای اختیار معامله، صندوق طلای لوتوس با 0.3 درصد بیش‌ترین نسبت حجم معاملات قراردادهای اختیار معامله به حجم معاملات دارایی پایه را داشت.

در مبادلات دیروز بورس کالا هزار و 648 قرارداد آتی مبتنی بر طلا به ارزش 83 میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت. در بازار قراردادهای آتی شاهد افزایش 243 موقعیت، در مجموع موقعیت‌های باز قراردادهای مبتنی بر طلا بودیم.