خبرگزاری فرانسه (AFP)، در طی خبری از قصور لبنان در بازپرداخت بدهی ماه مارس اطلاع رسانی کرد که موسسه رتبه‌بندی Standard and Poor’s، بدهی‌های خارجی این کشور را «نکول انتخابی» معرفی کرد این در حالی است که سه فقره از اوراق قرضه دولتی کشور لبنان هم با تنزلی به رتبه‌های «D» و «CC» رسیده‌اند.

همچنین در بیانیه‌ای موسسه رتبه‌بندی S&P بیان کرد که پس از انفجاری که در بیروت رخ داد بحران اقتصادی لبنان شدیدتر شد. ضعف دولت یا تداوم خلاء سیاسی می‌تواند از عللی باشند که مذاکرات در جهت اصلاح ساختار بدهی ،کمک خارجی و اصلاحات سیاسی این کشور را به تعویق میاندازد.

پس از انفجار فاجعه‌بار بندر بیروت که 181 نفر جان خود را از دست دادند و هزاران نفر در این حادثه زخمی شدند این حادثه پیامدی از جمله آشفتگی در پایتخت لبنان و بروز اعتراضاتی به این دولت را به همراه داشته و در نهایت دولت این کشور را مجبور به عقب نشینی و استعفا کرد.

در حالی که لبنان با پیامدهایی که این انفجار با خود همراه داشته دست و پنجه نرم می‌کند شمار مبتلایان به ویروس کرونا سیر صعودی خود را در این کشور دارد که همین امر باعث شروع مجدد دوره قرنطینه شد.

صندوق بین‌المللی پول در جهت یاری‌رسانی به دولت لبنان با این کشور توافقاتی داشته و طبق این توافقات برنامه سازنده صندوق برای دولت لبنان، حمایت از اصلاح ساختار بدهی این کشور می‌باشد به صورتی که دسترسی این کشور را به میلیاردها دلار باز گذاشته است.

دولت لبنان از نیاز 20 میلیارد دلاری بودجه خارجی خود خبر داد که در سال 2018 با کمک اهداکنندگان بخشی از این نیاز که معادل 11 میلیارد دلار بوده، مرتفع شده است.

 

سامانه مرآت بزرگترین مرکز ارائه دهنده خدمات اعتبارسنجی در کشور، به همراه اخبار و مقالات جدید و مهم ایران و جهان در حوزه اعتبارسنجی