بانک دی در سال 1379 با رعایت قوانین پولی و بانکی کشور، عملیات بانکداری بدون ربا و با رعایت سایر قوانین تاسیس گردید هدف این بانک، تسهیل و فراهم کردن امکانات گسترده‌ای در جهت تامین نیازهای مردمی است. تحقق این امر تنها با تجهیز منابع مالی از طریق جذب سپرده‌ها، دریافت وام و نیز استفاده از سایر ابزارهای مالی و پولی جهت اعطای تسهیلات اعتباری و سرمایه‌گذاری‌های گسترده در بخش‌های اقتصادی میسر می‌گردد.
بانک دی همیشه رعایت نسبت کفایت سرمایه را که مدنظر بانک مرکزی و مقررات بین‌المللی کمیته بال است را از اولویت‌های خود درنظر گرفته است.

طرح ره‌آورد ارزش آفرین:

بانک دی به منظور رونق و ایجاد انگیزه در بخش کسب‌وکارهای مشتریان، طرح ره آورد ارزش آفرین را معرفی نمود. متقاضیان این طرح با افتتاح حساب جاری ارزش آفرین در بانک دی، می‌توانند در کنار دریافت درگاه پرداخت اینترنتی IPG ، از خدمات این حساب هم استفاده کنند.

شرایط و مقررات دریافت تسهیلات:

– مشتریان این طرح شامل افرد حقیقی و حقوقی می‌باشند.
– متقاضیان پس از حداقل 3 ماه دوره گردش قادر به دریافت تسهیلات به میزان میانگین حساب خود خواهند بود.
– متقاضیان با اختیار خود مبلغ و مدت تسهیلات و نیز نرخ سود تسهیلات را انتخاب می‌نمایند.
– حداکثر میزان تسهیلات قرض‌الحسنه 200.000.000 ریال با نرخ کارمزد 4% و بازپرداخت 24 ماهه است.
– افتتاح‌کنندگان این حساب قادر به بهره‌مندی از دستگاه‌های POS با سیم و بدون سیم خواهند شد.
– مبلغ تسهیلات مرابحه این طرح حداکثر تا اعتبار مشتری با نرخ سود 4 تا 18 درصد به اختیار مشتری و بازپرداخت آن 36 ماهه به صورت سررسید یکجا و اقساطی خواهد بود.

طرح صبا ارزش آفرین:

بانک در این طرح با مدیریت وجوه شرکت‌ها و نهادها به اسامی معرفی‌شدگان آن‌ها وام قرض‌الحسنه پرداخت می‌نماید. با توجه به متفاوت بودن حالات این طرح، بانک متناسب با نیاز شرکت‌ها و نهادها اقساط گوناگونی ارائه می‌نماید. طرفین بنا بر توافقات در برخی حالات این امکان را ایجاد می‌نمایند که شرکت‌ها و نهادها وجوه سپرده شده را پیش‌از برگشت اقساط توسط وام‌گیرندگان برداشت نمایند. در ذیل حالت‌های مختلف این طرح به تفسیر آمده است.

شرایط و مقررات دریافت تسهیلات در حالت های مختلف این طرح:

– تمامی حالت‌های طرح صبا ارزش آفرین از تسهیلاتی با سقف 200.000.000 ریال و کارمزدی 4 درصد برخوردار می‌شوند.
– حالت اول: در این حالت بانک وجوه سپرده معرفی‌شدگان را تا پایان دوره بازپرداخت مسدود می‌نماید و متقاضیان برای دریافت تسهیلات با 24 ماه اقساط باید از اعتباری 200 درصدی برخوردار باشند.
– حالت دوم و حالت سوم این طرح شرایط مشابهی با حالت اول دارند و تنها حالت دوم میزان اعتبار 165 درصد با بازپرداخت 36 ماهه و در حالت سوم میزان اعتبار 155 درصد با بازپرداخت 36 ماهه را بانک معرفی ‌می‌نماید.
– حالت چهارم: صاحبان حساب با اعتباری 100 درصد تسهیلاتی 24 ماه دریافت می‌کنند و می‌توانند پس از کسر کارمز بانک، وجه اقساطی وصولی را در هرماه برداشت نماید.
– حالت پنجم: دارندگان حساب با اعتباری 100 درصد، وام 24 ماهه اخذ می‌نمایند و در ماه 19 می‌توانند کلیه وجه خود را برداشت نمایند.
– حالت ششم: سپرده‌گذاران با اعتباری 120 درصد، تسهیلاتی 24 ماه دریافت می‌کنند و پس از یکسال از محل بازگشت اقساط وصولی به معرفی شدگان جدید وام اعطا می‌شود.
– حالت هفتم: صاحبان حساب با اعتباری 100 درصد، تسهیلاتی 36 ماهه اخذ می‌نمایند و ماهانه از محل بازگشت اقساط وصولی به معرفی‌شدگان جدید تسهیلات ارائه می‌شود.

طرح صدرا ارزش آفرین:

متقاضیان این طرح با افتتاح حساب قادر به استفاده خدمات این حساب بوده و وام ویژه‌ای در کوتاه‌ترین زمان ممکن دریافت می‌کنند. مشتریان این طرح شامل اشخاص حقیقی و حقوقی نیز می‌باشند. قرض‌الحسنه جاری و کوتاه‌مدت روزشمار از انواع حساب طرح صدرا ارزش آفرین است.

شرایط و مقررات دریافت تسهیلات در حالت های مختلف این طرح:

– مشتریان این طرح شامل افرد حقیقی و حقوقی می‌باشند.
– در این طرح انتخاب مبلغ و مدت وام و نیز نرخ سود تسهیلات با توجه به سقف موردنظر بانک برعهده مشتریان می‌باشد.
– متقاضیان تسهیلات پس از 2 ماه دوره گردش از تسهیلات این طرح بهره‌مند می‌شوند.
– مبلغ تسهیلات مرابحه این طرح حداکثر تا اعتبار مشتری با نرخ سود 4 تا 18 درصد به اختیار مشتری و بازپرداخت آن 36 ماهه به صورت سررسید یکجا و اقساطی خواهد بود.
– حداکثر میزان تسهیلات قرض‌الحسنه 200.000.000 ریال با نرخ کارمزد 4% و بازپرداخت 24 ماهه است.